Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, oktober 30, 2009

Gezellige Bruiloft !


Een trouwpartij in het stadhuis van Haarlem is uitgelopen op een flinke vechtpartij tussen de beide families.
Aanleiding hiervoor was het feit dat de broer van de bruid tijdens het maken van een groepsfoto een opmerking maakte over de verstandelijk gehandicapte oom van de bruidegom. Hij zou iets over de Jostiband hebben geroepen, een muziekgroep van verstandelijk gehandicapten. Daarna liep de trouwplechtigheid volledig uit de hand. De families gingen massaal met elkaar op de vuist. De politie moest de vechtenden later uit elkaar halen.
Er vielen enkele lichtgewonden. De trouwdag was in elk geval goed verpest. Op het feest 's avonds was alleen de familie van de bruid van de partij.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit was dus niet de aanleiding van het gevecht, de ene kant van de familie wilde niet op de foto met het bruidsmeisje van de bruid zijn kant hierop hebben de ouders van het bruidsmeisje gekozen om naar huis te gaan ter bescherming van het kind hierop reageerde bruid intens verdrietig waarop haar broer wilde weten wat er aan de hand was die stond namelijk al buiten hierop werd hij meteen met lichamelijk geweld aangevallen. Kijk dit draait de rollen volledig om.