Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, augustus 05, 2004

Wok-workshop

Ik kwam in een tijdschrift (jawel, ik lees tijdschriften: ik ben tot de conclusie gekomen dat daar af-en-toe ook nog wel interessante dingen in staan) een advertentie tegen voor een wok-workshop bij Conimex. Dat leek me eigenlijk wel grappig. Zijn er webloggers die dat ook wel iets lijkt?

4 opmerkingen:

Marc zei

Niet mokken, lekker wokken!
Conimex zit vlak bij ons toch? Misschien wel eens leuk om te doen. Moeten er veel Euries voor worden overgemaakt?
Op vakantie gebruikte ook veel mensen een soort wok, de Skottel Braai. Eigenlijk gewoon een mannelijke wok, huw huw!

Jeanette zei

lachen man, lijkt me heel leuk maar inderdaad....quanta costa?

Peter zei

Met wokken is alles mogelijk, variƫrend van een authentieke Thaise rundvleessalade tot een knapperige wokschotel met noedels. Maar heb je ook wel eens gedacht aan toetjes uit de wok? Je kunt het zo gek niet bedenken, met de wok maak je de meest spannende gerechten!

Wil je echt alles uit je wok halen wat erin zit? Doe dan mee met de Conimex Wokworkshop; vier uur lang wokken, eten en genieten. Echt een uitje! Voor € 49,95 leer je onder begeleiding van een inspirerende chef-kok de fijne kneepjes van het wokken. Bovendien krijg je na afloop een heerlijk cadeaupakket mee naar huis twv € 17,50 om met je familie en vrienden nog lang na te genieten...

Een verslag vind je op http://www.conimex.nl/wokken/workshop/verslag.php

Anoniem zei

Op zich lijkt het me heel erg leuk om hier eens aan mee te doen, maar ik zag dat je er een reis naar Thailand mee kunt winnen. Stel je voor, zul je zien dat ik die net win en moet ik daar ook nog heen !!!!!
mawilma