Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, september 09, 2004

local 'support'

De combinatie van helpdesk en netwerkbeheer in ons pand in Nieuwegein wordt local support genoemd. Nu had ik deze lui nodig voor support, dus....: op naar local support.
Het geval wil namelijk dat ik 6 oktober een demo van een bepaalde productcombinatie ga geven, en die demo moet gegeven worden op een machine met Windows 2000 (of hoger). Aangezien dat niet op mijn huidige machine staat (, ) is dat vervelend, maargoed, de machine is van de baas dus ik moet niet zeuren.

Uiteindelijk gaat de demo overigens toch niet op deze machine gegeven worden, dus de installatie van Windows was gelukkig niet nodig ().

Maar waar het nu om gaat was dat 1 van die 'support' medewerkers zo tussen neus en lippen liet vallen dat Linux machines 'absoluut niet worden getollereerd op het netwerk! Nou, ik zit anders al enkele weken met een Linux machine op je netwerk, ! Uiteraard bedoeld de man in kwestie het vast wel goed, en moet ik het vergelijken met het ook niet willen van mail van ongewenste personen in je inbox... Maar op mij komt het over als het niet toestaan van getinte medelanders in een kroeg.
Ik vraag de man niet op support op Linux (duh!), wat kan hij er dan voor problemen mee hebben dat ik iets anders dan M$ draai?

Geen opmerkingen: