Vandijkonline-vrienden-weblog

maandag, september 20, 2004

Slagharen


Afgelopen weekend zijn we samen met vrienden in Slagharen geweest. Van vrijdagmiddag tot zondagavond hadden we een huisje op ponypark Collendoorn."Mijn eiegn foto's staan nog op de camera, vandaar een foto vanaf hun website.

Elke dag vanaf 10:00 uur mag je een pony halen die je uiterlijk om 17:30 weer terug gebracht moet hebben. Vooral Fleur was helemaal gek van onze pony Snip. Gelukkig hadden wij een lief exemplaar, er zijn redelijk wat kinderen gebeten door hun pony. Ook hadden we drie dagen entree in het attractiepark Slagharen.
Het weer werkte gelukkig ook mee, alleen zaterdagmiddag hebben we wat regen gehad.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gebeten door pony's in Ponyparkcity Collendoorn? Wij gaaner al jaren heen, niet een weekend maar jammer genoeg meer één week. Pony's zijn dieren en inderdaad dieren kunnen bijten.
Ze zeggen ook niet voo rniets ouders blijf bij uw kinderen bij de pony's.

in 2005 gaan we zeker weer een keer. Bedenk dat mijn oudste zoon van 18 nog steeds mee wil, dus we gaan weer met zevenen. Ieder jaar is dat onze fijnste vakantie!

Ro

Marc zei

Wij zijn niet gebeten, maar heb wel kinderen gebeten zien worden. Er lopen een aantal hele eigenwijze monsters rond. Ik denk ook dat er best een aantal van dieren niet echt lekker worden behandeld door de kinderen. Dat helpt ook niet om lief te zijn.