Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, november 19, 2004

Tonnetje rond!

Hoera!

Zoals hier al eens eerder besproken (Uitgeslapen...) Zijn er mensen die bijzondere kilometerstanden leuk vinden... Ik ben er zo een. En ja, verder heb ik wel een leven :-))

Vandaag was een persoonlijk toppertje:

6 opmerkingen:

Marc zei

SUPERGAAF!!!
Ik moet nog erg veel voor deze mooie stand, zit nu iets boven de 83000Km, al is mijn auto maar een paar weken ouder dan de jouwe.

Jeanette zei

Knappe stand!! Twee opmerkingen: Jammer dat je de dagteller niet effies op nul hebt gezet, was nog leuker geweest en hoe kan je nou een foto maken als je bijna 40 km per uur rijdt?

Peter zei

Jeanette:
dagteller op nul? Maar de dagteller is mijn administratie! A.d.h.v. de dagteller kan ik zien wanneer ik weer moet tanken... Dan zou ik mijn hele administratie in de war moeten gooien.. En dat zou je toch niet willen?

En voordat je denkt dat ik zo'n mong**l uit 'blik op de weg' ben: ik reed op dat moment in de file, en had even daarvoor terwijl we stilstonden (kilometerstand 99985:heb het nog even nagekeken :-)) uitgezocht hoe ik ongeveer de camera vast moest houden... Vervolgens bij 100.000 een paar foto's. Wat je nu ziet is een uitsnede van de scherpste...

Jeanette zei

Beste Peter:
Nee, ik zou jouw tankadministratie niet in de war willen gooien. Vergeet ook steeds dat mannen niet kunnen onthouden dat ze éénmalig 245 km hebben weggedrukt en dus bij 355 km op de dagteller alweer moeten tanken :-). Je bent toch wel met me eens dat het nóg mooier had gestaan wanneer alles op nul was geweest?
Op zich is het inderdaad knap dat je je teller op deze stand kon fotograferen en ook mazzel dat er file was :-)

Marc zei

Je temperatuur- en brandstofmeter staan wel toevallig heel mooi.

Peter zei

Jeanette, heb je ook gezien hoelaat deze foto genomen is? 08:30! En dan zou ik moeten gaan uitrekenen dat ik zoveel kilometer op een tank rijd, en dat als ik de dagteller op 0 druk dat ik dan nog.... Pff... het is nu bijna 12:00 en het is nog te moeilijk voor me!