Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, januari 28, 2005

Gent



Afgelopen weekend zijn Anita en ik samen een weekendje naar Gent geweest. Een heerlijk weekend. Veel mooie gebouwen om te zien, leuke winkeltjes... Lekker eten.. Voor wie het interesseert: zie hier voor foto's.

Zo'n city-tripje is een lekkere opkikker.. Welke (niet te ver weg zijnde) steden kunnen mijn mede-bloggers aanraden voor een eventuele volgende stedentrip?

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Mooie foto's van Gent. Daar moeten wij ook maar eens heen. Ik had trouwens al eens eerder gehoord, dat Gent zo'n mooie stad is.
Wat suggesties voor andere steden: Brugge is een prachtige oude stad. Turnhout is ook heel mooi. Verder ben ik in Belgie niet zo bekend.
We zijn vorig jaar in Maastricht geweest. We logeerden in Kasteel "Vaeshartelt", een kilometer of 8 buiten de stad, gelegen in een groot park. Van harte aan te bevelen.
Ook in Friesland zijn hele mooie stadjes, zoals Harlingen, Dokkum, Hindelopen en Stavoren, om er maar eens een paar te noemen. Kampen is ook prachtig. En in de Achterhoek heb je hele leuke oude stadjes, zoals Doesburg of Bredevoort.
Als je op onze website http://home.versatel.j.van.dijk kijkt kun je op de pagina "Marc's weblog" een paar foto's van het genoemde hotel en van Maastricht zien. Er staan ook foto's van Friesland op onze website. Bij "Zwartsluis" staan er een paar van Kampen, waar we naar toe zijn gevaren.
Nou, volgens mij kunnen jullie zo het eerste jaar wel vooruit. Ik neem tenminste aan, dat het niet de bedoeling is om dit elk weekend te doen.

Peter zei

Nou, dat zijn een flink aantal tips, daar kunnen we inderdaad voorlopig wel even mee vooruit. We hebben ons (zo vlak na dit goedbevallen citytripje) voorgenomen om eens per jaar eens een weekendje weg te gaan....

De foto's van maastricht (http://home.versatel.nl/j.van.dijk/foto%20website%20marc.html)
zien er ook super uit.. Dat lijkt zo te zien en te horen ook een aanrader!