Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, augustus 31, 2008

Een reis met een hindernis.....


Gisteren gingen we voor een familiefeestje naar Tegelen, net onder Venlo.
Het was een reuze gezellige dag en om een uur of vijf was het afgelopen. We zouden nog een kop koffie krijgen, maar op de een of andere manier liep dat in het honderd en vooral de "vreemdelingen" die nog een fors aantal kilometers voor de boeg hadden, hadden toch wel erge zin in een bakkie vóór de reis.
Dus werd besloten om gezamenlijk naar het huis van onze zus in Venlo te gaan en daar nog even na te kaarten.
Maar dat lukte niet helemaal. Deze chauffeuse had 's ochtends vergeten de lichten uit te doen, dus de accu was helemaal leeg. Dat heb je met die moderne auto's met een piep voor dit en een piep voor dat: je hoort door al die piepen de belangrijke piep niet meer!
De startkabels lagen in Baarn op het zoldertje omdat we die toch nooit meer nodig hebben!
Gelukkig kregen we bij de aanschaf van deze auto een abonnement op de "Toyota Service Dienst", dus die hebben we gebeld en binnen een half uur stond er een professionele wagen bij onze auto om hem weer aan de praat te krijgen.
We mochten hem alleen het eerste half uur niet meer uitzetten, maar aangezien we onderhand toch wel erge trek in koffie of thee hadden, zijn we toch maar naar Venlo gereden en heeft mijn ene zus een paar rondjes met de auto gereden, terwijl de andere ons laafde. Samenwerken kunnen die Doornenballen wel, hoor!
De rest van de reis verliep gelukkig heel vlot. We hebben ook wel vreselijk veel plezier gehad om al die commoties. Zo beleef je nog eens wat!

5 opmerkingen:

Marc zei

Zo beleef je inderdaad nog eens wat en heb je nog eens een leuk verhaal te vertellen! :-D

Anoniem zei

Gelukkig waren wij al thuis; drukken was ons veel te warm geweest. Rieky

Marc zei

Drukken doe ik meestal niet in een auto met een lege accu. ;-D

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Hihi, wij reden afgelopen zaterdag rond half vier door Venlo.
Had even gebeld, waren we in ieder egval op tijd.