Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, september 03, 2008

Vakantie

Zo, we zijn inmiddels weer een paar dagen thuis na onze vakantie in Frankrijk.
We zijn daar 2 weken geweest. De eerste week op een camping in een mooie stacaravan net onder Argeles sur Mer. (tegen de spaanse grens, middelande zee).
Het was een mooie camping met een schitterend zwembad, de plek was ruim met gasbarbeque. Het restaurant was ook heel goed, zo lekker dat je er iedere dag wel wilde eten. En ze hadden ook krokketten en frikandellen voor de kids. Die week zijn we ook nog een dag naar Barcelona geweest. Hele mooie stad maar voor een dag tekort.(wisten van te voren hoor). Ook in het stadion geweest, was erg indrukwekkend.
De tweede week zijn we naar Chamonix Mont Blanc geweest, dit ligt in de Alpen onderaan de Mont Blanc berg. Het weer was hier iedere dag super. We hebben veel gwandeld in de bergen, gerodelt, veel kabelbanen en treintjes gehad. Ook naar Annecy geweest, dit ligt aan een groot bergmeer met een oude stad, waar we ook nog een motorbootje hebben gehuurd.
Dit was in het kort een beetje wat wij hebben beleeft de afgelopen twee weken.
Onder nog enkele foto's. Voor meer foto's, deze staan op mijn Hyves pagina onder Frankrijk 2008 week 1, Frankrijk 2008 week 2.



1 opmerking:

Marc zei

Ziet en leuk uit en klinkt ook goed zeg! Ik zal binnenkort ook wat foto's van de vakantie posten.