Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, april 21, 2010

Brandsensatie op de Aak




Maandagavond rond zes uur was het een drukte van belang hier op de Aak. Met gillende sirenes kwamen er eerst twee brandweerauto's, gevolgd door een ladderwagen en nog een vierde voertuig met de brandweercommandant langs gescheurd. Omdat het geluid heel snel ophield dachten we al dat het hier in de buurt moest zijn.
Even later kwam ook nog de politie aangesneld met blauwe lamp en sirene en deze auto ging binnen ons gezichtsveld dwars over de weg staan, zodat er niemand meer langs kon.
Het is onvoorstelbaar hoeveel volk er in een mum van tijd aangelopen, -gefietst en -gereden kwam. Wat zijn wij mensen toch sensatiebelust! Maar ja, getuige de gemaakte foto's was mijn husband ook ter plekke aanwezig.
Gelukkig viel het uiteindelijk nog mee en was de brand snel geblust. Wel lijkt er iemand met de ambulance afgevoerd te zijn - zonder sirene - en zullen de benedenappartementen wel behoorlijke waterschade hebben plus een vertrapte voortuin. Maar ja, je hebt zo wel weer eens iets bijzonders beleefd!

Geen opmerkingen: