Vandijkonline-vrienden-weblog

zaterdag, oktober 23, 2004

MotorRai 2

Op de MotorRai aangekomen kwam ik er gister achter dat het wel heel leuk was geweest om mijn digitale camera mee te nemen. Hmmm, Marius heeft met zijn gsm een paar plaatjes geschoten, die hoop ik binnenkort te krijgen.
Wat viel me nou het meeste op?
BMW stond er weer na jaren afwezigheid. Ze hadden maar 1 model mee: de K100RS.
>
Een geweldige sport-tour fiets die perfect aansluit op mijn lichaam. Een geweldige zithouding met een een goede balans tussen voeten, billen, rug en polsen. Ik heb een kaartje achtergelaten waarmee je kans maakt op een gratis weekendje deze motor.
Verderop op de Harly-Davidson stand stonden ook geweldige fietsen. Vooral Marius is hier helemaal weg van, ik ben zelf niet 'stoer' genoeg voor de Harley's. Het 2e merk van ze, Buell, sprak me ook erg aan. Je ziet hier de Lightning en de Firebolt, hun 2 modellen.

Het zijn hele aparte, eigenwijs ogende en aanvoellende fietsen. Ze zijn vrij kort qua wielbasis, wat wel vreemd aanvoelt als je er op zit. Zou hier graag een proefritje op maken!
Natuurlijk stonden er ook mooie fietsen van Suzuki, zoals de huidige versie van mijn fiets, en Honda waar de CBR1100XX Super Blackbird mij erg aansprak.

Natuurlijk ontbraken ook Yamaha en Kawasaki niet.

Je ziet hier de Yamaha YZF-R1 en de Kawasaki ZZR1200.
Het aparte bij Yamaha en Kawazaki was dat ze daar half opengewerkte motoren hadden staan. Gaaf dat je kon zien hoe de binnenkant er uit ziet.
Al met al een zeer geslaagde dag. En mawilma, het is inderdaad bij kwijlen gebleven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kun je dan niet beter zoiets op je verlanglijstje zetten dan zo'n "trotse papa"-t-shirt?
Of ben je bang dat de goede Sint niet zo gul is?
mawilma

Marc zei

*lol* Dat de Sint niet zo gul is wil ik niet zeggen, maar denk wel dat het net boven het Sinterklaasbudget valt. De nieuwprijs van de motors uit deze post liggen zo'n beetje tussen de 9 en 15 duizend euro.