Vandijkonline-vrienden-weblog

zaterdag, mei 01, 2004

Koninginnedag

Ook ons dorpje was gisteren in de ban van Koninginnedag. Het centrum was omgetoverd in een rommelmarkt vol troep en eettentjes. 2 dorpsgenoten, Alex en Henk, proberen elk jaar wat leuks te doen voor de jongeren. Vorig jaar regelden zij midden in het dorp een beachvolleybalfestijn inclusief een echt strand, dit jaar een bungeejump. Erg leuk, al ben ik zelf niet 'gebungeed'. De kids hebben zich ook weer reuze uitgeleefd op de rommelmarkt. Ze hadden van de opa's en oma's centjes gekregen om spulletjes te kopen, dat vonden ze echt te gek! Ik heb geprobeerd om Fleur onderhandelen te leren en dat lukte aardig. Zo heeft ze een mooi kikkerspel gekocht voor 50% van de vraagprijs, dit heb ik beloond met wat extra centjes.
Ook de radio en tv waren weer van de partij. Er waren dit jaar een hoop vrijwilligers, dus ik heb alleen geholpen met het afbreken van de lokatieset.
's Avonds waren er in de Pekingtuin 2 optredens. Eerst een (in elk geval voor moi) onbekende band, en daarna De Sjonnies!!!



Na De sjonnies zijn we met de lampionnenoptocht mee gegaan naar het jaarlijkse vuurwerk. Samen met Fleur lag ik lekker in het gras te kijken.



Zelf had ik geen camera mee, Richard bedankt voor de foto's.

Geen opmerkingen: