Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, mei 05, 2004

Stugge spieren

Pfoe, vandaag heb ik last van stugge spieren.
Zondag zijn we eindelijk weer in de tuin begonnen. Je moet weten, onze tuin is de schrik van de buurt. We doen er veel te weinig aan en sowieso is de tuin niet echt fraai. We hebben nu op hoofdlijnen bedacht wat we er mee willen en gaan langzaam aan de slag. Zondag heb ik een tijdje gras (lees:mos) staan uitsteken. Da's dus niks voor mij. Je lijf wordt er gewoon moe van. Een paar uur later stond ik op de tennisbaan te zweten en had na een uur spelen echt een zware arm.
Gisteravond ben ik met onze omroep om 18:00 naar de dodenherdenking gegaan om geluidsversterking en live-uitzending te verzorgen. Weer slepen met spullen dus. Daarna snel naar de squashbaan om me weet uit te leven tegen een balletje. Je raadt het al. Na ruim een half uur weer een zware arm, maar moest doorzetten om nog gelijk te komen. Ik was blij om daarna uitgeput aan de bar aan een sportdrankje te zitten.



Vandaag is het bevrijdingsdag 2004 en dit jaar staan de politieke aspecten van vrijheid centraal onder het motto 'Vrijheid is kiezen én delen'. Klik hier voor de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Geen opmerkingen: