Vandijkonline-vrienden-weblog

maandag, juli 05, 2004

Griekenland kampioen...

Uit het parool:

Een rotsvast geloof in zijn eigen land heeft een in Engeland woonachtige Griek omgerekend 510.000 euro opgeleverd. De man deed met succes drie weddenschappen bij een zaak van bookmaker William Hill.

Op 23 juni zette hij 6000 euro in toen de Grieken 50 tegen 1 stonden genoteerd als kanshebber voor de Europese titel. Vijf dagen later deed hij nog eens een weddenschap met 12.000 euro. Toen had Griekenland een notering van 10 tegen 1. Op zondagmiddag, vlak voor de finale tegen Portugal, zette hij nog eens 20.000 euro in. De notering was toen 9 tegen 4.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig, ik dacht al dat nu Marc met vakantie is zijn weblog ook stillag, maar ziedaar, toch nog een leuk bericht.
Zou die Engelse Griek dit bedrag moeten delen met de voetballers, die er tenslotte voor gezorgd hebben dat er werkelijk gewonnen werd? Of zouden die er zelf al rijk genoeg van geworden zijn?
mawilma

Peter zei

Ik geloof dat die griekse voetballers zo'n miljoen euro de man hebben binnengeharkt... Pfff.. In 3 weken binnenhalen! Daar moet ik toch wel een paar maanden voor werken!

Anoniem zei

Dat is geen gek bedrag om te winnen zeg! En dan te bedenken dat ik al zo blij met met mijn 33,50 die ik in de poule op mijn werk heb gewonnen. Wanneer je trouwens de middelen hebt om 38000(!) euro in te zetten heb je volgens mij zowiezo niet veel te klagen.
Anita