Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, juli 30, 2004

Petten

Niet die dingen voor op je hoofd, gisteren zijn we naar het plaatsje Petten geweest. Vrienden van ons staan daar nu op de camping Corfwater. Erg gezellig was het.

Heerlijk weertje, kleine maar mooie camping en een heel mooi toilet/douche/was-gebouw. Met dit gebouw hebben ze ook een prijs gewonnen. Het is gebouwd in de vorm van een stealth bommenwerper en wordt gevoed met natuurstroom. In de hal hangt een bord met eem overzicht hoeveel hij opbrengt en of hij zichzelf voed of, als het donker wordt, hij overschakeld op het elektriciteitsnet.

De camping ligt aan zee dus natuurlijk zijn we ook nog lekker in de zee gaan zwemmen. Het water was wel vrij fris, maar als je eenmaal door bent gaat het goed. Al met al een heerlijke dag dus!
[update 11:35] Wat ik wel vreemd vind aan het besparingsbeleid is dat je maar 5 minuten warm water krijgt om te douchen, je mag hierin wel maximaal 2 minuten 'pauze' nemen om je in te zepen ofzo. Daarna krijg je een omkleedtijd alleen maar koud water. Ook moet je om af te wassen 20 eurocent betalen voor 5 liter warm water. Daar hadden wij geen last van.

Geen opmerkingen: