Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, juli 28, 2004

zucht

Daar zit ik weer....
De derde dag op rij dat ik hier (op mijn opdracht) om half 7 's ochtends zit. Afgelopen donderdag zijn we ('s avonds) in productie gegaan met een nieuwe versie van de software waar ik aan werk. En -oh schrik- vrijdag al vrij vroeg bleek dat er een heel stuk van die applicatie niet getest is geweest. Men kon namelijk helemaal niet in dat stuk van de applicatie komen. Dit probleem vrijdag nog opgelost, en dit maandag in alle vroegte de oplossing neergezet.
Maarja, je kunt natuurlijk op je vingers natellen: als zo'n heel stuk niet getest is, dan zouden er nog wel eens meer problemen in kunnen zitten. En inderdaad. Dus ook dinsdag en vandaag ben ik op dit onzalige tijdstip aan het werk.
Enige voordeel van dit vroege beginnen: doordat ik ook nog eens tot ca. half 6 , 6 uur door ben gegaan zit mijn (36 urige) werkweek er aan het einde van vandaag op. En omdat deze week mijn laatste week is bij deze klant: Toedeloe!

Maar eerst deze ochtend door zien te komen.

1 opmerking:

Marc zei

Laatste dag bij de bank?! Daar wist ik helemaal niks van. Het is dus eindelijk gelukt je daar los te weken? ;-) Heb je nu langer vrij om te klussen of moet je 'gewoon' weer naar de volgende opdracht?