Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, juli 22, 2005

Bejaarden gaan elkaar te lijf

Post op GeenStijl.nl:

In Roemeniƫ moesten twee bejaarden van 73 en 85 jaar oud medisch behandeld worden nadat ze elkaar de hersens probeerden in te slaan met hun wandelstokken. Aanleiding was een ruzie over de afstandsbediening van het bejaardenhuis waar zij verblijven. Beiden liepen blauwe plekken en bulten op. De 73-jarige man moest worden geopereerd aan een gebroken neus. De twee hadden al vaker ruzie gemaakt over de televisie. De 85-jarige werd eerder al betrapt op het binnensmokkelen van alcohol. Ook deed hij oneerbare voorstellen aan vrouwelijke medebewoonsters.

Commentaar van iemand: de afstandsbediening van het bejaardenhuis waar zij verblijven (??)

wtf! Zijn ze daar al zo dichtgesubsidieerd dat zelfs de bejaardenhuizen een afstandsbediening hebben? TV's, DVD-spelers etc OK, maar een compleet bejaardenhuis? Hoeveel knopjes zitten er dan wel op die afstandsbediening? Kun je iedere deur openen met dat ding? Kun je het hele huis verplaatsen of van kleur doen veranderen? Spacy!


:-) Simpele humor: daar houd ik van!

1 opmerking:

Mawilma zei

Het is nog een geluk dat ze met een wandelstok liepen en elkaar niet in zo'n fors model electrische rolstoel te lijf gingen. Dan was de schade helemaal niet te overzien geweest!