Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, januari 21, 2009

Anti-wiet-baby


Een Canadese baby die met een telefoon speelde, belde per ongeluk het alarmnummer en lapte onbedoeld zijn wiet telende papa erbij.
De politie kreeg vrijdagmorgen een telefoontje, maar aan de andere kant van de lijn werd opgehangen. De Mounties gingen naar het huis, maar niemand deed open. Daarop besloten de agenten naar binnen te gaan.
De 29-jarige bewoners, die ‘nogal verrast’ was door de onverwachte komst van de politie, hield vol dat hij niet had gebeld. Ook de suggestie van de agenten dat zijn kind misschien had gebeld, wees hij van de hand omdat zijn zoontje veel te jong was om met een telefoon om te kunnen gaan.
Op dat moment zagen de agenten de baby, met de telefoon nog in zijn hand. “Hij speelde met de draadloze telefoon en drukte alle knopjes in, dus hij belde 911”, aldus een agent.
Toen dat mysterie was opgelost, besloten de agenten het huis te doorzoeken. Ze stuitten op een wietplantage van 500 planten. De vader werd gearresteerd en moet in april voorkomen wegens productie van verdovende middelen.
De baby is door de kinderbescherming meegenomen en overgedragen aan de moeder, die elders woont. Zij beweert niet op de hoogte te zijn geweest van wat er zich in het huis van de vader afspeelde.

Geen opmerkingen: