Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, december 23, 2004

Bijna kerst

Terwijl Ajax met de Griekse spits Charisteas een goede aankoop hoopt te hebben gedaan en ze op 8 januari in Spakenburg tegen de lokale amateurs gaan spelen, zijn de voetbalrechten opnieuw verdeelt. De radio en TV hadden het gister haast over niets anders, John de Mol heeft zijn grote slag geslagen. Erg koel btw dat Talpa het latijns voor mol is, wat is het latijns voor dijk? Ik heb mijn opzeggingsbrief voor Canal+ al voorbereid. Ik zal voor de live wedstrijden moeten overschakelen naar Versatel waarbij ik overigens geen idee heb hoe zij betaaltv gaan aanbieden.
Gistermiddag heb ik weer gezellig naast de piano gestaan die voor de kerstborrel bij ons in het gebouw was geplaatst. Deze regeling was een stuk beter dan bij de school van Fleur waar we gisteravond in de regen op het grote plein een bakje warme choco konden drinken. Je raadt het al, het werd wat drinken in ons eigen warme en droge huis. Daarvoor hadden de kids overigens wel hun kerstfeest met uitvoering in de gymzaal wat je geweldig vonden. Je hoort het al, het zijn drukke tijden zo vlak voor de feestdagen. Gelukkig vallen ze lekker in het weekend zodat we veel kunnen blijven werken. ;-)

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Als je net naar het NOS-journaal gekeken hebt heb je de gratis promotie voor het "slimme Versatel-kastje" kunnen zien. Als het allemaal waar is zijn de mogelijkheden legio!
Alleen heeft het niet de Canal+-films vrees ik. Dus nog maar eens goed nadenken.
Ik heb mijn woordenboeken er op nageslagen, maar ik weet alleen dijk in het Frans of Spaans, respectievelijk digue of dique. Klinkt niet voor een TV-zender!

Mawilma zei

Gisteravond in het journaal werd er gratis promotie gemaakt voor het "wonderkastje" van Versatel. Alleen ben je de films van Canal+ kwijt als je zo'n kastje neemt. Ik ben benieuwd of onze Johnnieboy - hij heeft ook een groot aandeel in Versatel - succes zal hebben met al zijn grootse plannen. Gezien het verleden zal dat wel, maar, successen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst!
Ik heb helaas geen Latijns woordenboek. Ik heb in het Franse en Spaanse gekeken naar dijk en dat is respectievelijk dique en dique. Geen spetterende naam voor een TV-zender, vind je wel?