Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, december 24, 2004

Supermarkt gekte

Gisteravond was ik in de supermarkt en ik kon gelijk weer merken dat de feestdagen voor de deur staan. Het was ontzettend druk, heel veel mensen liepen te rennen of ze tijd tekort kwamen of bang waren dat de vakken leeg zijn. Mensen die bij de kassa stonden af te rekenen en plotseling in de stress raakte omdat ze iets vergeten waren. Zelfs zo erg dat ze de wijnflessen niet in het karretje zetten maar ernaast lieten vallen. Op de parkeerplaats wil iedereen het parkeerplaatsje hebben die het dichtst bij de ingang van de supermarkt is. 50m verder plek zat.

Dan vraag ik me af wat bezielt die mensen om zo gehaast en gestressed boodschappen te gaan doen? Vandaag zal het overigens niet anders zijn. Succes voor degene die nog moeten.

3 opmerkingen:

Peter zei

Geen tijd voor reactie, moet nog boodschappen doen... :-D

Mawilma zei

Een goed advies: Albert.nl !
Het wordt allemaal tot op je aanrecht gebracht en - last but not least - je staat ook niet bloot aan allerlei je-geld-uit-de-zak-kloppende leuke aanbiedingen!
Hoewel ik het altijd erg leuk vind om me onder al die onder de welvaart lijdende mensen te bevinden!

Marc zei

Vanmorgen was het al gekkenhuis rond de C1000 en AH. Syl is vanmiddag naar de Komart en daar kon een radicale moslim weinig kwaad, zo rustig was het. Best gek dat verschil.