Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, februari 08, 2005

Lijstje

Zoals gemeld heb ik de laatste tijd weinig inspiratie, maar -geraakt door de muze- toch de enorme behoeft iets te posten...
En wat is er dan beter om te posten wanneer je geen inspiratie hebt dan een lijstje... Maarja.. Gezien geen inspiratie: wat voor een lijstje dan..?
Een aantal lijstjes schoten door mijn hoofd, maar geen van allen werd interessant genoeg gevonden om te delen met mijn mede bloggers... Dan maar een reserve-idee: een lijstjes-lijstje... Welke lijstjes zouden nog wel eens de moeite zijn om uit te werken:

1) Welke merken espresso zijn het lekkerst?
2) Mijn favoriete muziek van dit moment ( al-time favorites van nu)?
3) Wat is mijn top-3 van hobby's?
4) Grappigste films...?
5) Welke bloggers lezen deze stukjes?

Welk lijstje zou nadere uitwerking verdienen? Of zou er een ander lijstje interessanter zijn?

3 opmerkingen:

Mawilma zei

Wat vind ik het knap dat je, ondanks het feit dat je geen inspiratie hebt, toch zo'n wetenschappelijk stukje kunt schrijven!
Vooral lijstjesidee 3 lijkt me heel interessant, hoewel ik al enige vermoedens heb, omdat ik een tijdje geleden de verbouwingsreportage van je huis zag. Hoewel dit misschien meer noodzaak dan hobby was? Misschien kun je hier eens wat meer duidelijkheid over verschaffen?

Peter zei

Jeuuuutje! MaWilma! Zo laat nog op! En aan het Bloggen! Nou, dan ben ik blij dat ik toch nog - ook al is het zo'n waardeloos stukje- geblogd heb.

Een hobby-top3 (Een Hobdrie?)? En of klussen/verbouwen er in staat? Nou, inmiddels begin ik er wel weer een beetje lol in te krijgen, maar direct na de verbouwing was ik het wel even behoorlijk zat.. Had mijn zwager (want bouwvakker) al voorspelt: na het klussen wordt je verbouwingsmoe.

En hij had gelijk.

Marc zei

Ik ga voor de toplijst van de
- automerken die ik ga selecteren voor de lease;
- koffiesmaken voor de Senseo (bij gebrek aan echt espressoapparaat);
- favoriete websites;
- motorfietsen;
- gezelige momenten;

Ik denk dat muziek all-time onder de webloglezers zeker uitgewerkt kan worden. Ik denk nu snel aan diverse nummers van De Dijk, Queen, Robbie Williams en Het Goede Doel, Something happens met de parachute jump, Massive Attack met Unfinished sympathy. Er zijn er wel heel veel. Peter, jij hebt toch ooit een webapplicatie gemaakt hiervoor?