Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, februari 02, 2005

Moguh

Goedemorgen allemaal.
Het leest makkelijk dan je het zou kunnen horen. Sinds zaterdag ben ik behoorlijk mijn stem kwijt door de verkoudheid. Met dank aan de spray en drankjes die Syl voor mij heeft gehaald gaat het inmiddels al wel weer een stuk beter, maar over is het voorlopig nog niet. Het vreemde aan deze verkoudheid vind ik wel dat het alleen in mijn keel en holtes zit en dat ik me verder prima voel. Da's mooi dus.
Kijken jullie wel eens Wie is de mol? Wij kijken het al een aantal seizoenen en vinden het een erg leuk programma. Dit jaar, waarschijnlijk het laatste jaar, zijn de kandidaten bekende Nederlanders.

Van de 10 kandidaten zijn nu nog 9 in het spel. De meest recente aflevering kun je bekijken via de website, dus als je zin hebt ...
Wij kijken ook altijd via het web. Het programma wordt op tv uitgezonden op vrijdagavond om half 9 en dan zit ik in de studio. Koel dat dat tegenwoordig kan.

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Wat een service aan al die drukbezette mensen om die programma's ook op internet "uit te zenden".
Telt dit ook mee voor de kijkcijfers?
Ik heb er nog nooit naar gekeken en het zal er ook wel nooit van kijken, denk ik.
Wij kijken wel eens via internet naar het journaal.
Gelukkig maar, dat je zo'n goede verzorging hebt en dat je je "verder" prima voelt.

Marc zei

Dat zou mij inderdaad niets verbazen. Het is anders wel erg raar dat Gijs er uit is en in de volgende aflevering zomaar uit de doos weer het programma instapt. Volgens de regels mag De Mol overigens het spel niet verlaten. Wat zullen ze daar op gevonden hebben?