Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, februari 20, 2005

Squash

Afgelopen dinsdag heb ik tijdens het squashen de bespanning van mijn racket kapot geslagen. Het racket was al volwassen, dus heb ik in plaats van een nieuwe bespanning een nieuw racket gekocht. We kregen laatst een folder van Wim Jaquet met behoorlijke aanbiedingen, dus ik ben daar gisteren met Fleur heen gegaan. Ik heb daar een racket gekocht van Head. Ze hebben echt bergen rackets, de een nog mooier dan de andere. Maar ja, aan een mooi racket alleen heb je zo weinig. Gelukkig kon de verkoper mij adviseren over de modellen en functies. Het begint met een racket waarmee je alle ballen heel hard raakt en eindigt met een exemplaar waarmee je ultiem controle over de bal hebt. Ik heb er een uitgezocht uit de serie van vorig jaar dat er een beetje tussen in zit. Dinsdag ga ik hem uitproberen en ben benieuwd.

7 opmerkingen:

Peter zei

Alleen een nieuwe bespanning is al ERG prettig.. Sla je gelijk weer een stuk harder mee.. :-)

Mawilma zei

Kan meneer Wim Jaquet de "R" niet zeggen?
Het is tegenwoordig wel mooi meegenomen als je een verkoper treft die je goed kan adviseren!
We horen wel hoe het nieuwe racket bevalt dinsdagavond.

Marc zei

Hmmm, dit keer begrijp ik niet waar ik de "R" mis ...

Mawilma zei

Hij kon toepasselijker Wim Raquet heten!

Marc zei

:-)
Ze verkopen veel meer dan alleen rackets hoor.

Peter zei

En? Hoe beviel je racket?
Ik heb van het weekend een nieuwe grip om de handgreep van mijn racket gezet... FF wennen! Mijn vorige grip was een extra absorberende, extra dikke grip.. Nu heb ik weer een normale. Pfwew, Sander kreeg in het begin bijna het rackte tegen zijn hoofd!

Marc zei

Ik had wat moeite, moest een beetje wennen. Ik sla hiermee wat harder dan met de oude. Bij achterin kwam 'ie via de muur te hard los en korte ballen waren te lang. Wel leuk voor mijn maatje, nu won hij nipt. :-)