Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, juli 12, 2005

Boterhammen

Hmm, blij dat ik daar niet te lang aan hoef te wennen. Vorige week zijn lunch en ontbijt met stokbrood en croissants errug goed bevallen. Nu moet ik weer een beetje wennen aan de boterhammen van de bakker. Dit weekend hadden we ook vers brood uit de broodbakmachine, da's toch ook een stuk lekkerder (zeker met een kopje zelfgemaakt e soep van mijn vader). Als jullie in het buitenland zitten, wat eten jullie dan als brood?

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Wij proberen altijd "pain complet" te kopen. Dat is heerlijk Frans bruin brood. Ze hebben het alleen niet overal helaas.
We hebben ook eens "pain siegle" gekocht. Dat zag er heerlijk uit, maar het is een soort roggebrood en erg compact. Moet je van houden.
Je zou natuurlijk je broodbakmachine mee kunnen nemen!

Peter zei

Als ik in duitsland ben, dan moeten het natuurlijk 'Kaiserbrodchen' zijn!

Hier in nederland ben ik al blij met Fries suikerbrood...