Vandijkonline-vrienden-weblog

zaterdag, oktober 22, 2011

Een nieuwe laptop


We hebben een nieuwe laptop. Dat ging niet zo simpel als ik het hier opschrijf, maar we hebben hem!
We hadden deze op internet gezien. Omdat we veel met foto's bezig zijn en ik ook muziek afspeel als hulp bij het instuderen van liederen voor de cantorij en het leuk vind om na een dienst even te luisteren of we het naar tevredenheid gezongen hebben viel deze in de smaak, al was hij niet goedkoop. Hij pretendeerde een beeldscherm te hebben dat foto's mooi weergeeft en ook een goed geluid.
Toen hij bezorgd was en we hem uitprobeerden waren we dan ook heel enthousiast, tot we een zwarte vlek ontdekten midden op het bureaublad. Het leek net een dood vliegje dat in het beeldscherm zat en was niet weg te poetsen.
Dus via internet een klacht ingediend, waarop we niks hoorden, zodat mijn husband na een paar dagen de telefoon maar eens ging gebruiken. Na in ruim een uur tijd zeven verschillende mensen gesproken te hebben was er een nieuwe laptop besteld en zou de oude opgehaald worden.
We moesten de nieuwe wel weer betalen, zodat we toen de laptop ons weer met UPS verlaten had twee laptops betaald hadden zonder dat we er ook maar eentje in huis hadden.
Maar gelukkig konden we via een link zowel de oude als de nieuwe laptop volgen en na een weekje zagen we dat de oude op zijn bestemming gearriveerd was en we het geld weer op de bank hadden staan en even later werd de nieuwe bezorgd. Zonder zwarte vlek en verder even mooi.
Wij hebben wel een spannend leven: het gebeurt niet zo vaak dat er bij ons iets gewoon normaal geleverd wordt. Toen we bijvoorbeeld nieuwe vloerbedekking lieten leggen moest de kamer drie keer leeg omdat er verloop in de kleur zat en dat ook nog niet in één keer goed was en zo kan ik nog veel meer opnoemen.
Maar goed, zoveel te blijer ben je als alles uiteindelijk weer goed afgelopen is.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

koop zo,n ding dan ook gewoon in een winkel, dan kun je er naar toe, in ieder geval veel plezier er mee. groetjes Bernard

Mawilma zei

Tja, eigenlijk heb je wel gelijk Bernard, maar ja, deze leek zo mooi!
Misschien luister ik de volgende keer wel naar je wijze raad :-)

Hanneke zei

Via internet bestellen is wel griezelig maar meestal (totnutoe bij mij altijd)gaat het wèl goed. Je moet ook wat durven in het leven toch!? Als je iets in een winkel koopt kun je ook ellenlang gezeur hebben omdat ze niet, in ruil voor een niet deugend exemplaar, een nieuwe willen leveren. Veel plezier met de nieuwe laptop!

Mawilma zei

Dank je wel Hanneke!