Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, augustus 11, 2005

Klikoterreur

Ben je bekend met Klikoterreur? Nou wij in elk geval wel.
Voor wij de Kliko's niet kent, het zijn die mooie groene (tuinafval) of grijze (overig afval) vuilnisbakken op wieltjes die wij mogen gebruiken voor ons vuilnis.

De bakken gaan elke week aan de weg, de ene week de grijze en de andere week de groene. Tot zo ver geen probleem.
Een tijdje geleden werd, nadat ook al een keer onze mooie nette papierbak was 'omgeruild' voor een minder mooi exemplaar, onze grijze kliko ontvreemd. Je hoopt dat iemand hem weer terug zet, maar als er nog maar eentje eenzaam overblijft dan moet je die maar gaan gebruiken. Onze grijze Kliko hebben we nog niet terug gevonden. Afgelopen ronde is onze groene ontvreemd en er stond alleen nog maar een vies vuil ander exemplaar. Gelukkig heb ik hem snel weten terug te vinden, o.a. herkend aan de K3 sticker van Fleur die er op zit, en heb gelijk een spuitbus verf gepakt en er ons huisnummer opgespoten. Nu hopen dat dit voldoende is en we onze eigen grijze exemplaar ook nog terug vinden.

6 opmerkingen:

Mawilma zei

Je bent zo'n handige knutselaar. Kun je er geen chip of zo inbouwen, zodat je kliko zich meldt zodra je hem oproept?
Je kunt dan gelijk zien wie de dader is!

Mawilma zei

Je bent zo'n handige knutselaar. Kun je er geen chip of zo inbouwen, zodat je kliko zich meldt zodra je hem oproept?
Je kunt dan gelijk zien wie de dader is!

Peter zei

Euh. Terreur? Vind je dat misschien niet een wat zware term?
Wat dacht je van Kliko-kleptomanen? Of Kliko-klauwers?

En misschien ben je - zonder het te weten- wel onderdeel van een Kliko uitwisselprogramma met Z-Afrika? Kliko4Biko? Dan is het geen terreur, maar meer een goede daad... Ben je ongewild de eerste Kliko-donateur.

Laatste mogelijkheid die me zoeven te binnenschiet is natuurlijk dat er een Kliko fetisjist rondloopt (die in zijn achtertuin een enorme verzameling mooie Klikos heeft staan), de Kliko-Freako. Als dat het geval is dan moet uiteraard direct de pliesie worden ingeschakeld!

Marc zei

HOERA!!!! We hebben onze kliko terug!

Mawilma zei

Dat is boffen !!!!!
Waar heb je hem gevonden? Had de "nieuwe" eigenaar hem aan de straat gezet?
Dus op deze ook maar gauw je huisnummer spuiten.

Marc zei

Waarschijnlijk heeft een buurman helpen zoeken, hij stond gisteren ineens weer netjes op onze oprit. Nu inderdaad snel een nummer er op spuiten ter herkenning. Onze Ecomare sticker is nu in elk geval weer terecht.