Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, augustus 05, 2005

Welkom thuis?!

Wat een welkom thuis met al die regen, dat zijn we helemaal niet meer gewent!
Vanacht rond een uur of een parkeerden onze voiture na een ritje van 13 uur inclusief pauzes weer veilig op onze 'oprit' en konden we de kids en onszelf in bed gaan leggen. Na lekker uitgeslapen te hebben, hebben we lekker in de regen (maar dan wel binnen) ontbeten met een broodje uit de broodbakmachine. Erg lekker, maar wel anders dan het verse brood van de bakker wat we gewent waren. De afgelopen weken ging ik altijd met Tim en/of Fleur naar de bakker op de camping voor een grand pain en een paar croissants en/of pain au chocolat. Wat ik nu het meeste mis is de temperatuur, het is hier de helft van daar, en het strand en zwembad. Kijk, hier lag ik nog met Fleur.

Binnenkort komen er wel meer foto's op de website, o.a. van de zeer mooie caravan.

7 opmerkingen:

Mawilma zei

Gelukkig roepen de mensen in Nederland jullie wel een warm welkom toe!
Hopelijk kom je met de opgedane reserves de tijd door tot het hier ook mooi weer wordt!

Jeanette zei

Het is inderdaad diep triest! Wij zijn gisteravond thuis gekomen vanuit Frankrijk en hoe noorderlijker we kwamen, hoe frisser het werd. We reden weg met 27 graden, hadden een topper van 30 graden, voor Parijs al nog maar 20 graden, in België 16 graden en éénmaal thuis was het nog maar 13 graden! Arme mensen die niet weggeweest zijn!

Marc zei

Inderdaad hadden de Nederlandcampeerders pech. Wie verwacht nou ook 2 jaar achterelkaar zo'n slechte zomer. Wij (lees:Syl) wilden het risico gelukkig niet nemen.

Marc zei

Kan zien dat ik een tijdje in het buitenland ben geweest. Maar natuurlijk zat ik in Les Grandes Mottes en niet in Pech. ;-)

Mawilma zei

Wij zijn ook niet in Pech geweest, want in Eibergen hebben we ruim een week mooi weer gehad.
Je moet dus gewoon naar Geluk gaan.

Mawilma zei

He Marc, wat heb je een leuke foto bij je comment staan!

Marc zei

Dankje. Wat een stoere mannen he?!