Vandijkonline-vrienden-weblog

maandag, augustus 14, 2006

Ook wij zijn weer terug

Gisteravond om tien uur waren we thuis na een mooi weekje Limburg.
We hebben weer de nodige kilometers gewandeld en gefietst, waarbij we één keer tot en met ons ondergoed natgeregend zijn! We waren bijna thuis - op het pontje midden op de Maas - toen de luiken daarboven opengingen. We konden wat verderop wel schuilen bij een kas, maar het water kwam aan alle kanten over de vloer en we stonden tot de enkels in de nattigheid. Och, het is weer eens wat anders en je waardeert het weer meer als je droog thuisgekomen bent.
We zijn ook een dagje naar Zuid-Limburg geweest en hebben daar uiteraard het Drielandenpunt bezocht. Pahanspa is boven op de uitkijktoren geweest, maar dat was mij toch een beetje te hoog!
Verder zijn we - na veel zoeken en rondrijden, waarbij we telkens weer een bordje "Gulpen 6 km" tegenkwamen - bij een soort mergelgroeve geweest. Er zijn er daar meerdere van, die je via diverse wandelroutes kunt bekijken.
Erg mooi om te zien.

Al met al was het een hele mooie week.
Nu blijven we wat mij betreft voorlopig even thuis.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een week lijkt mij genoeg dan is alles weer schoon, pillen aangevuld en kun je toch weer weg? Of heb je zo veel verplichtingen?

Mawilma zei

Het is inderdaad een heel erg mooi gebied en ik kan het je van harte aanbevelen.
Er liggen daar in het uiterste zuiden 3 Landal parken, dus keuze genoeg voor een verblijf.

Wij fietsten laatst door de kleine straatjes in de binnenstad van Amersfoort. Vlak bij huis, nooit gezien, maar net zo mooi als oude stadjes ver weg!