Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, juni 29, 2011

Slotavond Amalia-Astroschool


Gisteravond hadden de leerlingen van groep 8 van de Amalia-Astro basisschool hun afscheidsavond, waarbij ze een schitterende musical uitvoerden. Onze kleindochters Nicole en Fleur deden hier natuurlijk ook aan mee.
Nicole speelde een pittige mevrouw die een bus vol lelijke kinderen moest verzamelen en hier is ze enthousiast in actie.

Fleur speelde de moeder van een van die kinderen en je zag haar meermalen op het toneel, o.a. met een spandoek.

Een momentopname met veel spelers op het toneel en Fleur staat helemaal (voor de kijker) rechts.

Nog zo'n moment met heel veel spelers op het toneel. Fleur staat in het midden en Nicole helemaal rechts in haar aquakleurige vestje.

Na de pauze vond het eigenlijke afscheid plaats. De kinderen werden per twee opgeroepen aan de hand van groot geprojecteerde kleuterfoto's, wat natuurlijk de nodige hilariteit tot gevolg had.
Fleur was al snel aan de beurt en krijgt hier het toespraakje, de hand van de juf en een stapeltje met vanallesennogwat.

Even later stond Nicole paraat om hetzelfde te ondergaan.

Aan het slot van de avond kregen de juf en de meester allebei een mand vol kadootjes die de klas voor ze gekocht had. Nicole voert hier het woord namens de hele klas.
En zo hebben er alweer twee kleinkinderen de basisschool verlaten. Waar blijft de tijd?!

3 opmerkingen:

Nell zei

Zeg dat wel waar blijft die tijd. Toch heel leuk is het om zo jullie kleinkinderen te zien opgroeien.

Je had het inderdaad bij het goede eind wat betreft de lelie Tango lisy. Nog bedankt hiervoor. De gele van gisteren hebben het weer goed doorstaan.

Nell zei

Ik bedoelde natuurlijk Tang lily

Hanneke zei

Leuk hè, je kleinkinderen zo bezig te zien. Jullie zelfs twee op één avond. Wij waren gisteravond in Apeldoorn voor het afscheid van Teresa van de basisschool. En 18 juli gaan we hier in Hoogeveen naar de school van Saky-Jah, om haar afscheidsavond mee te maken. Heel erg leuk, maar toch ook met een tikkeltje weemoed, omdat het zo snel gaat allemaal.