Vandijkonline-vrienden-weblog

maandag, december 19, 2005

Efteling/Volkskerstzag

Afgelopen weekend zat weer bomvol leuke dingen.
Op zaterdag zijn we naar de WinterEfteling geweest. Alle attracties behalve die in ruigland waren open en hier en daar was iets extra's toegevoegd. Er was nu bijvoorbeeld een levensechte sneeuw-schuddebol en waren er wat kerstmarkt-achtige kraampjes met 'koek en sopie'. Binnenkort volgen er wat foto's.
Zondag was het tijd voor de Volkskerstzang, een jaarlijks terugkerend festijn in het weekend voor kerst. Wij als lokale omroep verzorgen dan in een tot 'kerk' omgebouwde sporthal de geluidsversterking, live radio-uitzending en dit jaar zelf live tv-uitzending. Mede door de leuke club mensen van onze omroep en de Volkskerstzang is dit elk jaar weer een heel gezellige klus om te doen. Ook dit jaar is het weer prima verlopen en kon mijn lieve mamsje alles thuis voor de buis volgen.
Inmiddels is het alweer bijna maandagavond. De laatste werkbare maandag van dit jaar. :-) Volgende week zit ik er nu heel anders bij!
Gaan jullie wat leuks doen met Kerst en de jaarwisseling?

3 opmerkingen:

Mawilma zei

Nou, ik kan je verzekeren, dat je lieve mamsje erg genoten heeft van deze uitzending. Te meer daar ze zelf door haar hardnekkige griep zaterdagmiddag niet met haar koor kon meezingen in de Pauluskerk. Zo heeft ze toch nog in haar eigen huiskamer de kerstsfeer kunnen proeven.
Het was een mooie uitzending. De gedachte, dat onze zoon hieraan meewerkte gaf het nog een extra dimensie!

Mawilma zei

Wij hebben eigenlijk nog helemaal geen plannen. Het zal er ook van afhangen of ik weer een beetje meer opgeknapt ben.
Ik zou zondagochtend moeten zingen, maar dat zal in elk geval niet lukken. Verder zien we wel hoe het allemaal loopt.

Mawilma zei

hup