Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, juni 26, 2007

Getuige bij Pitch&Putt

Afgelopen zondag ben ik met Marius en Michel naar Pitch&Putt geweest. Dit is een soort golfvariant tussen normaal en midgetgolf in. Je speelt wel 18 holes, maar die zijn dan tussen de 40 en 70 meter ofzo. Je gebruikt dan ook maar 1 pitch-club en 1 putter. Natuurlijk hebben wij Marius laten winnen, het was dan ook zijn dag. Hij had ons hiervoor uitgenodigd om te vragen of wij zijn getuigen willen zijn bij de bruiloft van volgend jaar. En natuurlijk willen wij dat!
Met ruim 4½ slag per hole, vind ik dat ik het nog best goed heb gedaan. Zeker als je bedenkt dat ik 2 keer in een zandbunker heb gelegen en daar echt bijna niet uitkwam. Michel, onze teller van de dag, heeft deze holes maar afgerond op 10 slagen. Voor hun hadden deze holes waarschijnlijk een 10 qua amusementswaarde. :-D
Na de Pitch&Putt hebben we heerlijk ge-bbq-ed bij Marius thuis, inclusief de aanhang. Het was dus een gezellige voorbereiding op een hopelijk minstens net zo mooie huwelijksdag volgend jaar.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is leuk. Ook vrij toegangkelijk. Normaal mag je niet zomaar 'echt' golfen.
Hoe lang doe je ongeveer over deze holes?

Marc zei

Wij hebben 2 uur gedaan over 18 holes. Ze vertelde ons dat ze er met de competitie ongeveer 5 kwartier over doen. En inderdaad heb je hier geen GVB (Golf VaardigheidsBewijs) nodig.

Mawilma zei

Wat leuk allemaal!
Wie had destijds op de mavo kunnen denken, dat dit verzoek op deze dag gedaan zou worden.
Om het met een variant te zeggen: een goede vriend is beter dan een verre buur!
Btw: jij bent qua sporten ook wel van alle markten thuis he?