Vandijkonline-vrienden-weblog

woensdag, november 09, 2011

DJ's EemlandRTV


Zoals ik al eens eerder heb geschreven is onze jongste zoon al sinds zijn jeugd een ontzettend enthousiast radiomaker.
Hij heeft elke vrijdagavond zijn eigen programma op EemlandRTV (onze plaatselijke radio- en televisiezender) en dat doet hij nog steeds met hetzelfde plezier.
Vorige week hadden ze een bijzondere jaren'90-uitzending, waarbij voor deze speciale gelegenheid ook de webcam dienst deed.
Zo konden wij hem dus volop in actie zien, dit keer niet met zijn vaste vrijdagavondradiopartner (mooi scrabblewoord), maar met één van zijn vrienden van het eerste uur, die vroeger al aan zijn illegale radiozender meedeed.

Een poosje later schoof ook zijn zoon Tim aan en ik denk zeker dat die ook in de voetsporen van zijn vader gaat treden.
Het mooie is, dat ze herinneringen aan het ophalen waren uit de negentiger jaren en het hadden over de bananenlikeur, die zij destijds zelf aan het brouwen waren. Ik vond het heel bijzonder dat zij daarbij concludeerden dat Marc zijn moeder het daar eigenlijk het drukste mee had en zo'n erkenning achteraf is toch wel erg leuk!
(De foto's heb ik gemaakt van het computerscherm via een printscreen en ze zijn dus kwalitatief niet om over naar huis te schrijven, maar het gaat uiteindelijk om het beeld).

3 opmerkingen:

Peter zei

En zo is het. Ere wie ere toekomt... :)

Leuk stukje!

Nell zei

Leuk als je zo bezig bent. ik hoorde trouwens dat de grammofoonplaat ook weer terug komt. Misschien hebben ze nog wel oude liggen Eemland"RTV". Ouderwets wordt weer nieuw kunnen dus dan scheelt dat weer in de kosten, ja toch!

emsland-life zei

.........maar het gaat uitEINDELIJK om een trotse MOEDER/OMA die een stukje over hen schrijft.

..en zo hoort het ook.

Ere wie ere toekomt...........