Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, mei 14, 2006

Rhodos

Wij hebben een heerlijke vakantie in Rhodos gehad. We zaten in een leuk all in hotel, met 3 zwembaden en aan het Griekse strand. Het weer was net zoals hier de afgelopen week, maar met een lekker windje van zee was het heerlijk om te liggen bakken.... Zo'n all in hotel is zooooo makkelijk. Drie keer per dag buffetmaaltijd, drinken wat je wil, ijsjes halen de hele dag door en een snackbar met lekkers! Ja, voor één week is dat wel genoeg. We waren met zijn negenen en iedereen heeft zich vermaakt. Iedere avond kinderdiso was ook echt leuk. Voor de rest zijn we 2 keer naar Rhodos stad geweest, een echte mooie stad, vooral de oude stad was schitterend.
Van die smalle straatjes met heel veel winkeltjes en terrasjes. Ook zijn we een dag naar Lindos geweest. Ook een oude stad, wat hoger gelegen met nog een mooi klooster boven op de berg, ook echt mooi om te zien. Kortom een zeer geslaagde vakantie.
Rhodos is echt een aanrader!


Spring in het zwembad...


Lekker graven op het strand.....aan de overkant zitten AEG in Turkije.


Julian heeft een mooi nieuw t-shirt gekregen in Rhodos stad. Hij was er zo trots op dat hij hem aan zijn grote neef laat zien.


Oud en nieuw in Rhodos stad.


Cruisebootje.


Onze kleine Griek....


Shoppen in Lindos.


Lindos.

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Mooie foto's.
Het was hier ook wel mooi weer, maar de entourage doet toch ook wel wat!

Marc zei

Ziet er gezellig uit!
Ik ben nog nooit in Griekenland geweest. De foto's doen me denken aan de video van Bassie en Adriaan. :-0