Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, mei 18, 2006

Schuitje varen, theetje drinken

Het is zover, een bedrijfsuitje met mijn werk. Helaas weer zonder partners maar daardoor heb ik er niet minder zin in. Omstreeks 15.00 uur moeten we aanmonsteren in de haven van Muiden op de “Mothergoose” voor een rondvaart op het IJsselmeer. De weersvoorspellingen zijn gunstig, windkracht 6 dus lekker door de golven. Waarschijnlijk geen middagje zonnen op het dek, maar met regenpak en zuidwester de golven opvangen.



Het schip (een schoener) werd vanaf 1908 gebruikt als boeienlegger op de zee. Nu is de 'Mother Goose' in goede handen van een zigeunerfamilie die ons graag aan boord verwelkomt. Op dit knusse schip voeren gezelligheid en gastvrijheid de boventoon. Met haar ruime achterdek met hoefijzervormige zitbank biedt de 'Mother Goose' voldoende plaats om comfortabel te kunnen vertoeven. Daarnaast is het aan dek mogelijk om te plassen. Het stuurhuis biedt, bij minder goed weer, prima beschutting en toch uitzicht op het water. De kleine salon is zeer geschikt voor een geslaagd feest. Wilt u een origineel bedrijfsfeest organiseren? Neem dan werknemers met minimaal een B zwemdiploma mee aan boord van de 'Mother Goose'. Succes verzekerd!

Vanaf 19.00 uur sluiten we af met een spetterend (hopelijk niet door de zeezieke mensen veroorzaakt ;-)) diner in de Brasserie van Muiden.

2 opmerkingen:

Marc zei

Veel plezier, ook al ga je zonder partner :-(

Mawilma zei

Ook ik wens je veel plezier. Je kunt nu dus eindelijk je zeebenen weer eens oefenen! Hoewel ik hoop voor jullie, dat het zonnetje zich ook nog zal laten zien vanmiddag.

Wanneer mag je aan dek plassen? Moet je dan wachten totdat er een grote golf aankomt om het weg te spoelen?