Vandijkonline-vrienden-weblog

zaterdag, juni 10, 2006

Blokfluit uitvoering

In maart van dit jaar is Fleur gegonnen met blokfluitles. Vandaag had Fleur haar eerste blokfluituitvoering op de brink in ons dorpje. Ze vond het in het begin wel een beetje spannend, maar groeide gelijk toen er na het eerste liedje een luid aplause klonk.

Om 14:50 had ze de eerste uitvoering en om 17:00 de tweede. In de tussentijd hebben we heerlijk genoten van de overige deelnemers van het zomerconcert van de Muziekvereniging Crescendo.

Update 11 juni 8:51 Gisteren mocht ik ook even spelen met de Canon 350D van Wolter. O.a. deze foto's heb ik daarmee genomen.

3 opmerkingen:

Mawilma zei

Wat een leuke foto's!
Jammer dat wij niet op tijd thuis waren om ook naar Fleur te gaan kijken, maar we vonden het toch te heet om midden op de dag terug te rijden. (De airco van onze auto doet het namelijk helaas niet meer).

Peter zei

Fleur Stenberg!

Marc zei

Helaas kon ik hem alleen 's middags even gebruiken. Het schiet echt heerlijk weg en maakt hele mooie plaatjes! Ik heb ff gekeken naar de prijzen, maar zelfs 2e hands zijn ze nog goed aan de prijs. Misschien kan je broer wat regelen voor weinig? :-)