Vandijkonline-vrienden-weblog

maandag, juni 26, 2006

Robbie Williams (2)

Gisteren zijn we ook naar het concert van Robbie geweest.
We waren rond 4 uur bij de Arena en konden onze auto vlakbij kwijt (5 minuutjes lopen) Voor de ingangen (voor het veld) stonden al giga rijen. Al die mensen willen het liefst in het voorste vak staan. Wij hebbn eerst effu geshopt bij de Mediamarkt en Prenatal, daarna een patatje bij de Febo en toen om 5 uur naar binnen. Nu konden we zo doorlopen. Uiteindelijk konden we nog vrij vooraan komen, net achter het voorste vak. Dus een hele mooie plaats. Om half 7 begon het voorprogramma wat best redelijk was. Je moet ervan houden.
Om 9 uur begon Robbie zelf, eerst was er een hoop vuurwerk en vuur branders ( wat geven die dingen een warmte af) en ineens kwam hij uit het podium omhoog en de sfeer zat er gelijk goed in. Na diverse nummers werd er nog een wedstrijdje verschoppen met een voetbal gedaan samen met een goede vriend/zanger van Robbie. Was best grappig. Aan het einde kwam de toegift en Robbie stond bovenaan de lichtstellage en kwam naar beneden zakken.
Om 11 uur was het einde er en een typisch Robbie concert zat er weer op, en konden weer naar huis. Om half 12 reden we al weer op de rijksweg. Zo snel zijn we nog nooit bij een concert weggeweest.
We hebben nog diverse limo's gezien maar Patrick zat daar niet in.
Ik heb nog wel foto's gemaakt met m'n mobiel maar die waren niet om aan te zien. Degene die ik toegevoegd heb geeft een aardige impressie hoe dichtbij wij stonden.




Wij stonden net achter het eerste staanvak.

2 opmerkingen:

Marc zei

Mooi dat jullie er van genoten hebben en dat je na dit mooie weekend weer mag werken vandaag. ;-)
Is het Robbie4ever of 1x en nooit meer?

Mawilma zei

Een mooie avond dus.
Hoe was het met het voorprogramma? Hoor je bij diegenen die er van houden?