Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, april 03, 2007

Een spraakmakende 1 april-grap!

Gratis, draadloos en extra snelle internetverbinding via het riool van je toilet. Google introduceert nu..!!!
Zelfs de meest rijke millionairs hebben nog gevoel voor humor. De hoofddirecteur van Google Inc. vond het een leuke 1 april-grap en introduceerde op zondag de nieuwe vorm van internet.
Om alles zo echt mogelijk te laten lijken werd er een speciale site opgezet. Op de site konden de 'instinkerds' alles lezen over draadloos wc internet. Aansluiten? Zo gepiept!
Op de site stond een duidelijk stappenplan. Gewoon even door het toilet aansluiten met de contacten in het riool. De zogenaamde TiSP (Toilet Internet Service Provider) zou de nieuwste vorm van internet zijn. Om de site zo professioneel mogelijk te laten lijken werden zelfs veelgestelde vragen op de site "beantwoord". Op sommige sites van Google veranderde de tweede "g" in een klein toilet-tekentje.
"Een groepje zeer gedreven onderzoekers hebben deze unieke manier van internetten uitgevonden," aldus een verklaring op Google. "En vandaag is onze wc ISP team blij dat ze de weg hebben uitgevonden via het riool, uit het toilet en zo in de pc." Marissa Mayar, een vice-president van Google noemde TiSP een doorgebroken product; een gat in de markt, speciaal voor de mensen die het meeste denkwerk doen op het toilet.
Trouwens, voor de wat minder schonen onder ons: Het zou niet werken bij geïnfecteerde of verstopte riolen...

Hebben jullie deze grap soms gezien en zouden jullie er ingetrapt zijn?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb niet van deze grap gehoord.
Als je hier in trapt ben je wel heel erg blond.

Marc zei

Lijkt me best handig. Wat moet je anders doen tijdens het poepen?! Hoorde gister ook van het 'nieuwe pinnen'. Geld opnemen via internet en zelf thuis uitprinten.

Mawilma zei

Geld opnemen via internet en zelf printen. Dat is pas handig zeg!
Dan print je alles een paar keer uit en je hebt in korte tijd je mooie auto bij elkaar geprint! :-)