Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, januari 04, 2011

Exit De Kerstboom


Elk jaar hebben wij in de voortuin een kerstboompje in een grote bak vóór het huis staan met allemaal minilampjes er in. Dat is een ontzettend mooi gezicht en mijn husband zet hem steeds weer met veel liefde neer.
In januari moet het dan weer met bak en al naar de achtertuin in de hoop dat hij blijft groeien - of in elk geval blijft leven - zodat hij in december weer naar voren kan. Dat is al een paar keer gelukt, maar deze december moesten we toch wel een nieuwe kopen.

Vandaag had dit boompje zijn plicht weer gedaan en moest het dus naar onze achtertuin worden getransporteerd. Vroeger was dat een hele klus, want via ons achterpad is dat een heel eind sjouwen en die bak-met-boom weegt lang niet niks!
Vandaar dat mijn vindingrijke husband een plankje op wielen aangeschaft heeft, daar een stuk touw aan gebonden en tataaaa, hij rijdt zo de hele heisa achterom. Fluitje van een cent!

Dus nu staat het boompje weer achter in onze tuin en kunnen we er de hele zomer nog van genieten. En misschien mag hij dan in december weer met de lichtjes erin terug naar de voortuin.

1 opmerking:

roetmops zei

Wat een vindingrijke husband heb jij zeg. Goed idee trouwens een boompje in een pot. Dit ga ik jullie vast na apen eind dit jaar.