Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, oktober 29, 2006

Marco Borsato

Vanavond gaan we naar het concert van Marco Borsato, Eigenlijk zodadelijk al.

Dit keer speelt hij in het Gelredome in Arnhem. Dit stadion is wat kleiner dan de vorige keer in de Rotterdamse kuip, maar we verwachten dat het wel weer een spektakel zal worden. Zeker omdat hij een heel groot orkest bij zich heeft.
We zijn erg benieuwd!!

4 opmerkingen:

Mawilma zei

Heel veel plezier gewenst!
Heb je ook je rode kleding al aan?

Jeanette zei

Leuk verslag Debby! Vrijdag ga ik met een vriendin en we hebben er reuze veel zin in. Heb je nog tips met betrekking op het parkeren en dergelijke? Groetjes!!

Marc zei

M'n squashmaat is afgelopen weekend geweest en is niet echt een enorme fan. Hij heeft wel enorm genoten van het concert. Hij vond Marco heel goed en de show en gasten maakten het een mooi spektakel. Gelukkig zong hij ook veel ouder materiaal, da's goed voor de meezingers.

Jeanette zei

Vrijdag was het dan zo ver en zijn ook wij naar Marco geweest. De parkeertip bleek ideaal, geparkeerd dus bij het winkelcentrum Kronenburg. Met de bus naar het centrum en daar wat rondgeshopt. Bij de koffie in de Bijenkorf bleek dat heel wat Marco fans hetzelfde idee als wij hadden. Door andere mensen werden 'wij roodaangekleden' toch wat vreemd bekeken. Je zou toch denken dat ze er in Arnhem inmiddels wel aan gewend zouden moeten zijn...In de stad gegeten bij 'Kuifje' een klein, erg leuk, eettentje. Zij hadden er leuk op ingespeeld en de tent rood aangekleed met natuurlijk Marco op de achtergrond om in de stemming te komen. Met de bus terug naar Kronenburg, spullen in de auto gezet en te voet naar het Gelredome. Dat was een beetje lastig want ik zat met de tip "let op, bij het fietspad altijd rechts, en niet links als de borden dat aangeven" maar we zijn achter de meute aangelopen en het wees zich vanzelf. Wij hadden kaarten voor het goldvak wat echt SUPER bleek te zijn. We konden Marco zelfs aanraken 'wháááááááááá'. Het concert was helemaal gaaf, we hebben er echt van genoten. Gelukkig kwam Lucy Silvas ook nog, die was de twee keer ervoor niet geweest. Een hele leuke avond, volgende keer weer!!!