Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, mei 18, 2007

Vrijdag

Zo, het is weer lekker vrijdag. Ik ben dan wel thuis aan het werk, het is toch anders dan op kantoor. Zeker omdat volgens mij zo'n 90% van de mensen vrij is. De afgelopen week was wel weer even wennen na een week vakantie, maar vloog ook wel weer voorbij. Dat heb je met die gebroken weken en voor mij was dat nog extra, omdat ik woensdag een trainingsdag had. Het was een coachingstraining. Het is namelijk de bedoeling dat de seniore mensen de minder seniore gaan coachen. Deze dag is gebruikt om de technieken nog eens door te nemen, te bespreken wat we met coaching willen bereiken en hoe we het globaal willen aanpakken. Het is ook wel handig als we vanuit dezelfde basis werken natuurlijk.
Gisteren was een erg pittige dag. Na een relaxte ochtend hebben we, met hulp van Richard, ruim 25m2 steentjes voor in de nieuwe tuin opgehaald. Daar wordt je best moe van! :-D
Vandaag moet ik dus maar gebruiken om lichamelijk wat uit te rusten, want morgen moet ik weer aan de bak. Eerst met de Dolfijnen op stap, dan steentjes halen bij Jeanette en dan 's avonds met Michel en Peter naar het Casino in 010. Misschien kan ik wat kosten van de tuin terugwinnen.

2 opmerkingen:

Mawilma zei

Denk je echt dat je in 010 geluk kunt hebben en dat je daar dan ook nog plezier aan zou beleven?

Anoniem zei

Nou, druk weekje ahter de rug. Morgen nog even hard buffelen en dan 's avonds nog geluk hebben.

En heel veel mensen hebben geluk en plezier gehad in Rotterdam.
Laatst hoorde ik een collega zeggen, dat Feyenoord de eerste en tot nu toe de laatste europese prijs gewonnen heeft. Zit wat in dacht ik. :-)