Vandijkonline-vrienden-weblog

donderdag, mei 27, 2010

Ons volgende project: de bootreis

Nadat we gisteren een dagje in Kampen geweest zijn - als ik nog tijd heb zal ik daar ook nog iets over schrijven de komende dagen - maken we ons nu op om zondagavond af te reizen naar Arnhem om ons in te schepen en maandagochtend te vertrekken.
Als je geïnteresseerd bent in wat we allemaal gaan doen gedurende deze 10 dagen is hier het reisschema.
(Je moet er wel even op klikken om het goed te kunnen lezen).


En hier is ook nog een foto van onze boot, de Salvinia.

3 opmerkingen:

roetmops zei

Hoezo jullie boot. Zijn jullie inmiddels ook al in het bezit van een jacht!! Wij wensen jullie heerlijke dagen toe. Geniet met volle teugen. Hopelijk is het weer jullie goed gezind. groetjes ook van manlief

Mawilma zei

Als wij een boot zouden aanschaffen kochten we niet zo'n klein prutbootje, hoor!

Helaas is het enige wat van ons is bij dit prachtige schip een gehuurde 2-persoons hut voor de tijd van 10 dagen.

Och.....wij zijn daar dik tevreden mee. En genieten zullen we doen!

Jammer dat er geen internet aan boord is (voor de passagiers dan), dus ik kan niet online tijdens de reis. Of misschien als we ergens afgemeerd liggen binnen het bereik van een onafgeschermde wifi?

roetmops zei

Oo, ik vond het al een beetje onder jullie maat"die boot"Maar nu snap ik het. Rob is gister avond ook nog aan het stoeien geweest om een berichtje op je weblog achter te laten. De eerste keer lukte dat hem wel Maar de tweede keer is een twijfel geval.
Wat dikke pech zeg geen internet en dat 10 dagen lang. Hoe kom je die tijd door. Wij krijgen vandaag onze laptop(speciaal voor de vakantie). We zijn echt verslaafd geworden. Is dit nog wel gezond Wil??. Nogmaals heel fijne dagen en je moet maar zo denken. Daarna kun je weer heerlijk bloggen.