Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, maart 22, 2011

Lente!


Wat is de lente goed begonnen met dit heerlijke lenteweer!
We waren gisteren in Velden om de verjaardag van een schoonzus en een zwager te vieren en hebben de hele dag buiten gezeten.
Ons voortuintje doet ook uitbundig zijn best om er fleurig uit te zien en dat lukt aardig.
Er zit alleen een kat hier in de buurt die elke keer bloemen uit de struik rechts op de voorgrond trekt en ze dan op de grond gooit. Raar beest hè?

Vanochtend maakte ik even een foto van ons voortuintje en net op dat moment ging er een mooie vlinder op de skilla zitten. Nou, als je daar nog geen zomers gevoel van krijgt dan weet ik het niet meer!

In ons achtertuintje zetten we altijd alle bloembollen die uit de tuin of de bloembakken komen en zoals je kunt zien begint er al weer een heleboel op te komen. Dat belooft dus wat voor straks.

Misschien wel 35 jaar geleden hebben we eens een polletje speenkruid uit de polder meegenomen en in een randje grond tegen het huis gezet. Sindsdien hebben we daar elk voorjaar een heel vrolijk plekje.

1 opmerking:

roetmops zei

Ziet er nu al heel fleurig uit,al die voorjaarskleuren. Wordt je inderdaad vrolijk van. Kun je die poes niet even aanspreken?en vragen of hij dit ergens anders wil gaan doen?