Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, juni 25, 2004

Koffie

Ook van mij even een post over iets anders dan het EK. Maar, en laat dat vooral duidelijk zijn, het onderwerp is minstens even belangrijk. Koffie.

Op de klus waar ik nu zit hebben we automaten waar een zwart/bruine drap (drab?) uitkomt die het midden houdt tussen thee en koffie. Als ik niet mijn dagelijkse shot Caffeine nodig zou hebben dan weigerde ik dit belabberde goedje te drinken.
In dit hele pand (ca. 750 tot 1000 mensen ) is precies 1 (één) automaat te vinden (van Douwe Egberts) waar wel echte koffie uitkomt.

Dit mini-onderzoek is overigens redelijk overeenkomstig de koffietest 2003 van het Algemeen Dagblad. De 'meesterproever' van deze test is overigens Barend Boot, de eigenaar van Baarns top-koffie winkel The Golden Coffee Box..

3 opmerkingen:

Marc zei

Wij hebben hier de DE automaten. Lekkere koffie die echt lekker warm uit de automaat komt. De Choco-deluxe is btw ook erg lekker!

Anoniem zei

Goedemorgen Peter, was je commentaar bij mijn verhaaltje over de eventuele finale Oranje-Tsjechie van voor of na de koffie?
Als het van voor de koffie is ben je zonder al spits genoeg en als het van na de koffie is werkt de drab inderdaad goed!
mawilma

Peter zei

Mogge mawilma. Mijn reactie was geloof ik van na de koffie. Het werkt dus blijkbaar wel... :-)
En anders dan was het gewoon het positivisme dat reageerde... Ik zou het zo leuk vinden als 'we' het EK winnen....