Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, juni 18, 2004

Marco Borsato

Goedemorgen,
Net als 300.000 andere mensen ben ik ook naar Marco'tje geweest.En ik kan niet anders zeggen als geweldig. Aan het begin dacht ik, dit wordt niks met het geluid maar dat was gelukkig snel bijgeregeld. We stonden vrij vooraan en hadden een goed zicht op het podium. Af en toe een biertje, best handig zo'n mannetje die er tussendoor loopt.
De optredens van DO en zwangere Trijntje waren ook super. In het voorprogramma begon Lee met zijn Never Walk Alone begelijd door de All Star Band (met Edwin Evers), opgevolgd door Lois Lane die beter kunnen stoppen. Veldhuis&Kemper ook leuk. En als laatst Frans Borsato, dit was een annimatie poppetje die het publiek een beetje warm probeerde te praten, wat hem overigens goed afging. Het concert werd ook opgevrolijkt door de afwezigheid van Boris. :-).
Marco ging er weer helemaal voor ondanks zijn vermoedheid wat hem goed aan te zien was.
Hij zong gelukkig niet alleen z'n oude hits maar ook lekker zijn nieuwe nummers en het ging in een lekker tempo door. Het podium was ook mooi, prachtige gasfakkels bovenop welke soms best warm waren(als de wind naar ons toestond).
Al met al gewoon ontzettend leuk om meegemaakt te hebben en nu wachten op de DVD om het nog een keer te zien.

Geen opmerkingen: