Vandijkonline-vrienden-weblog

zaterdag, juni 12, 2004

Zaterdag

Zo, alweer een nieuwe morgen aangebroken. Wel een wat onrustig nachtje, wat een onweer zeg! Nu is het gelukkig weer rustig en kunnen we zo aan de klus.

Netwerk.to meldt dat in supporterskringen bij de 'nieuwe F-side' van Ajax tumult is onstaan over een brief die Ajax de afgelopen dagen heeft verzonden. Hij is met name gegaan naar seizoenkaarthouders van vak 409/410. Dit zijn de mensen die betrokken waren bij o.a. de rellen rondom jong-Ajax tegen jong-Feyenoord. In de brief wordt de ontvanger uitgenodigd voor een bijeenkomst (er zijn meerdere bijeenkomsten) waar Arie van Eijden de aanwezigen zal informeren omtrent de situatie in vak 409/410. De brief laat zien dat het voor Ajax een serieuze zaak is: "Indien wij geen reactie van u ontvangen en u komt niet naar de bijeenkomst, dan gaan wij ervan uit dat u geen prijs meer stelt op uw seizoenskaart in sfeervak 409/410". Ajax hecht er blijkens deze aanname belang aan om met de aanwezigen indringend over vak 409/410 te kunnen praten. Indien iemand verhinderd is, moet deze contact opnemen met Ajax, zodat deze in een andere bijeenkomst gepland zou kunnen worden. Ik vind dit een goede zaak, deze 'supporters' zijn minder blij met deze actie.

Verder meldt Ron op zijn weblog dat meer geld niet tot meer seks leidt. Onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat er "geen significante correlatie bestaat tussen inkomen en seksuele activiteit". Met andere woorden meer geld leidt niet tot meer seks. Dit legt wel een stuk minder druk op mijn jaarbeoordeling.

1 opmerking:

Anoniem zei

Niet veel gemerkt van een onrustige nacht. Succes met je klus!

Voetbal heeft niet mijn grootste belangstelling dus dat lees ik maar niet verder!

Gelukkig dat de druk voor je jaarbeoordeling nu weg is!

8-22-4