Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, juni 15, 2004

Oef!

Wat een opluchting. Met 1-1 gelijk hebben we het beter gedaan dan ik tijdens de wedstrijd dacht. En wat een prutser die bondscoach, Bouma en Van der Meyde waren echt helemaal niks. En dan wisselt hij ook nog Heitinga voor Pi-Air. Had dan Bouma er uit gehaald. Volgende keer starten zonder die twee en met Overmars/Robben en Reiziger en we maken wat meer kans.
Jeanette reageerde al, Peter heeft de pool gewonnen! Zijn prijs is een oudhollandse echt Oranje lollie. Binnenkort zal ik hem gaan overhandigen. Stay tuned voor de volgende pool voor Nederland-Tjechië.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zeg dat wel: OEF !!!! Ik heb er compleet hartritmestoornissen van! Wat een stelletje ukkels! Ze kunnen beter met een vierkante bal spelen, die blijft wat beter liggen!
mawilma

Jeanette zei

Het was inderdaad een pruts wedstrijd! Wat een mazzel dat we nog een tegengoal scoorden. Best knap trouwens, zo'n duoschot met een Duitser op je rug...
Ik stel voor dat die hyper Davids eruit blijft em Snijder er natuurlijk in. Marc Overmars ook graag blijven al is het maar voor het oog :-) Ik vond wel dat Andy van der Meyde een mooie voorzet gaf die tot het goal leidde, van mij mag hij blijven! Gaan we weer poolen voor Tjechië?