Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, juni 22, 2004

Steun Dick!


Zo.

En nu ben ik het zat. Dat eeuwige gezeur over de wissel. Alsof die 14.999.999 andere bondscoaches geen fouten zouden maken. Natuurlijk, de wissel pakte niet goed uit. Maar stel je nu eens voor dat Bosvelt zo briljant was gaan verdedigen dat het 2-1 was gebleven (en Heitinga geen kaart aangesmeert had gekregen)... Dan was het toch een goede tactische zet geweest om de voorsprong te verdedigen?

Komop zeg, laten we 'onze' bondscoach nou eens steunen, en hem pas afrekenen op resultaat zodra hij thuiskomt. Als ik daar in Portugal zou zitten, en ik zou continu dat gez**k over me heen krijgen, dan zou ik daar niet gemotiveerder van worden. Daarom zet ik hierbij de actie 'steun Dick' op.


Om aan te geven dat je achter deze actie staat kun je gebruik maken van de volgende knop:

Ik steun Dick!

[edit auteur="peter" tijd="09:21"]Na klacht: plaatje is nu een echte knop[/edit]

4 opmerkingen:

Jeanette zei

Beste Peter, Ik wil jou (en Dick) graag steunen maar die knop van jou die doet het niet. Ik ben het helemaal met je eens, het is makkelijk praten vanaf je luie stoel. Wanneer die wissel goed was uitgepakt waren WE vol lof geweest en wanneer Dick had geweten dat dit het gevolg zou zijn had hij natuurlijk die wissel niet gedaan. Ik steun Dick ook!

Anoniem zei

Natuurlijk steun ik Dick ook. (Als ze hem nu laten vallen zal het het team ook geen goed doen denk ik.)Het is altijd zo, dat de goede dingen snel ondergeschoffeld worden en de slechte breed uitgemeten. Laten we hopen dat hij nu zal laten zien dat hij toch een goede coach is! mwm

Marc zei

Ik vind dat Dick er een zooitje van maakt! Uit zowel de voorbereiding als het EK zelf blijkt dat hij niet de juiste man is voor ons. Ook vind ik dat het ons voetbal niet helpt om nu de bondscoach af te schieten, daar gaan we nu echt niet beter van spelen. Daarom steun ik Dick nu wel, als hij maar direct na dit EK vertrekt.

Rouden zei

Peter, dank je wel voor je aktie! Je nam me letterlijk de woorden uit de mond. Ik ben tevens zo vrij geweest om jouw aktie op mijn weblog te promoten, zodat zoveel mogelijk mensen van jouw aktie op de hoogte zijn, en hun steun aan Dick kunnen betuigen.