Vandijkonline-vrienden-weblog

zondag, juni 20, 2004

Voetbal

Het voetbal is vandaag weer veel over de tong gegaan. Van de wissel van Robben begrijpt nog steeds niemand wat en de schijdsrechter begreep helemaal niks van voetbal. Nu moeten we winnen en Duitsland mag niet winnen. Woensdag wordt dus D-DAY!
We moeten het helaas doen zonder Johnny Heitinga, hij kreeg een automatische schorsing van 1 wedstrijd voor zijn door Nedved aangenaaide tweede gele kaart, waardoor hij er met rood af moest.


Niemand heeft de pool gewonnnen, dus het prijzenpakket blijft liggen voor de laatste poolwedstrijd. Het moet gaan gebeuren, ik zeg we winnen met 5-0, TJAKKA! Wie poolt er mee?

vs

5 opmerkingen:

Peter zei

Inderdaad, we winnen... met 4 - 0.. We pletten de letten

Anoniem zei

Ik heb ook geen hoge pet op van die scheidsrechter, maar om hem daarom nu schijdsrechter te noemen...........
Leuk voor de Portugezen dat ze van Spanje gewonnen hebben. Net goed voor die verwaande Spaanse burgemeester !!!!!
mawilma

Anoniem zei

Ikvergeet nog te poolen. Ik ben iets voorzichtiger en ben met 2-0 voor Oranje al heel erg blij !!!!!
mawilma

Jeanette zei

Sjonge jonge, wat een optimisme hier allemaal! Ik waag natuurlijk ook een gok, zeker nu het prijzenpakket er de vorige keer niet uit is gegaan en dus alleen maar groter wordt! Natuurlijk winnen we van die Letten en ik denk dat het 4-1 wordt. Laten we hopen dat Advocaat Arjan er weer in zet.

Anoniem zei

Joepie, nog een poultje! Ik ben voorzichting en voorspel 1-0 voor Nederland. En nu maar hopen dat Tjechiƫ Duitsland in de pan hakt!
Anita