Vandijkonline-vrienden-weblog

vrijdag, april 07, 2006

Wie is de mol.

Vanavond was 'Wie is de mol ' weer op tv. Dit keer wel een 'vreemde' aflevering.
Ondanks dat vind ik het nog steeds spannend. En vind het moeilijk om erachter te komen wie het is, maar mijn gevoel zegt dat het Frédérique is. Een echte reden heb ik niet.

Als jullie kijken (ik geloof het wel), wie denken jullie dat de mol is en waarom?

6 opmerkingen:

Marc zei

Wij volgen de serie wel, maar heb gisteren nog niet gezien. Wij kijken altijd op zaterdagavond via internet.
Ik heb nog niet echt 'de mol'. Het is weer lastig. Veel mensen gedragen zich regelmatig verdacht. Volgens mij hoeft 'de mol', net als voorgaande jaren, de eerste afleveringen niet veel streken uit te halen.

Mawilma zei

Ik heb "de Mol" nog nooit gezien. Dus, hoewel ik er altijd dol op ben om een flinke duit in het zakje te doen, kan ik hier echt niet over meepraten.

Richard zei

Ik ben weer helemaal bij. Volgens mij is Roderique of Richard de mol. Gister was Frédérique wel verdacht met de rozen overigens.

Peter zei

Hoewel ik al een aantal jaren achter elkaar erop gewezen word (vooral door Marc... :-) ) dat dit een leuke serie is, heb ik hem nog nooit gezien. En ik geloof dat ook dit jaar ik deze traditie weer voort zal gaan zetten.

Marc zei

Inmiddels de aflevering ook gezien. Ik vond Fredje ook verdacht doen, maar Richard ook. Roderick vond ik meer gewoon de verslaggever uithangen om Richard uit te horen en op te hitsen. Nu denk ik Fred of Richard, maar Milouska vind ik ook raar doen. Dat kan ook liggen aan het feit dat ik haar gewoon raar vind.

Mawilma zei

Doet er daar ook nog wel eens iemand normaal? Of mag je dan niet meedoen?