Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, november 07, 2006

Terug van weggeweest.

Hallo allemaal, na een reuzegezellig weekend ben ik weer thuis.
Jullie duimen heeft geholpen, want we hebben heerlijk weer gehad en hebben veel gewandeld, o.a. in het bos tussen de prachtige herfstkleuren.
We hebben Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, bekeken. Dit is echt een heel klein stadje met één straat en een paar kleine zijstraatjes. Maar alles vol met prachtige oude panden en een heel mooi kerkje met een oude waterpomp ernaast. In die panden zijn allerhande winkeltjes, ateliers en galery's en zelfs het Charles Dickensmuseum. Al met al vreselijk leuk om te bekijken en als je een zak met geld bij je hebt is er ruim voldoende aanbod om daar doorheen te komen!
We hebben ons in een echte oude herberg met open haard, waar je bij het binnenstappen de middeleeuwen nog kunt ruiken, gelaafd aan de erwtensoep met roggebrood-met-spek.
Zondagavond zijn we in Doetinchem bij de Wokchinees geweest. Al eens gedaan? Dat is zo leuk. Voordeel is ook, dat je niet de hele avond op je stoel zit, maar steeds rondloopt om weer een bord vol te laden met overheerlijke spullen en die bij de wokkok te laten wokken of grillen. Heerlijk!
Nu ben ik aan het bijkomen van het getetter van drie dagen zes dames en nog het allermeest van het drie dagen lang voor dag en dauw gewekt worden. Maar ik heb het er ruimschoots voor over en doe uiteraard zelf ook de nodige duiten in de zak.
We hebben nu voor de vijftiende keer zo'n zussenweekend gehouden en hopen het nog minstens vijftien keer te doen.

Geen opmerkingen: