Vandijkonline-vrienden-weblog

dinsdag, maart 06, 2007

Beeld en Geluid Experience


Afgelopen zondag zijn we naar de Beeld en Geluid Experience in Hilversum geweest. Het op het Mediapark gelegen pand, zit vol met leuke dingen van toen en nu op het gebied van radio en televisie. Bijvoorbeeld computerschermen waar je series van vroeger kan zien, kostuums van films, series of shows uit het verleden en een tentoonstelling met oude tv's en radio's.

Ook kun je er zelf tv-scene's opnemen, een radioprogramma of nieuwsuitzending maken, spelen met special-effects en licht, ... , eigenlijk te veel om op te noemen. Alle apparaten of activiteiten start je met je ring, die je bij binnekomst krijgt. Alles wat je hebt gedaan kun je op je gemak op schermen terug zien. Als je bij de registratie je emailadres hebt opgegeven, krijg je zelfs een email thuis met een inlogcode. Hiermee kun je via hun website ook alle filmpjes en foto's bekijken. Echt een aanrader voor jong en oud. Op het moment dat we net weg wilden gaan, moesten we er ineens snel uit. Het brandalarm ging af, gelukkig een vals alarm. Leuk om te zien hoe goed Fleur en Tim ons gelijk een hand gaven en snel en zonder in paniek te raken met ons mee gingen naar buiten.

3 opmerkingen:

Mawilma zei

Net voor de opening heb ik een speciaal programma op TV hierover gezien. Het leek me inderdaad heel erg leuk en wij willen er ook eens heen. Toen liepen er ook veel BN-ers rond. Die zullen er nu wel niet geweest zijn.
We kwamen laatst langs het gebouw, net een veelkleurige blokkendoos.

Het speet Tim zeker wel dat er geen echte brand was.

Anoniem zei

Als Julian wat ouder is, gaan we zeker eens kijken. Kan hij zien hoe het vroeger was. Erg leuk.

Mawilma zei

Waar zijn de plaatjes gebleven?